dilluns, 27 de març de 2017

Finalitzada la 9a edició de la Marxa Senderista del Baix Segre!!

Agraïts i satisfets. Aquest és el sentiment que ens queda a l'organització després de saber que mig miler de participants, heu gaudit, corrent o caminant, dels diferents entorns paisatgístics que heu anat trobant en el nostre territori.

El cansament, que hi és, queda superat pels vostres somriures i mostres d'afecció envers als nostres voluntaris, que us van acompanyar al llarg de la jornada d'ahir. Moltes cares conegudes, però també molta gent que heu vingut per primera vegada a conèixer l’encant i la bellesa dels paratges per on transcorren les diferents rutes, l’exuberància de fauna i flora de l’Aiguabarreig, les valls de Secà, l’omnipresent Montmaneu, i el tapís de colors conformat pels arbres fruiters en floració.

Ara toca recollir i deixar-ho tot tal com ho hem trobat. Tenim un exercit impagables de VOLUNTARIS i COL·LABORADORS, amb majúscules, que són el cor i el potencial de la nostra Marxa.

Una marxa més del Circuit de Marxes Saludables de Ponent, d’aquí una setmana tenim la Marxa del Segrià, el proper 2 d’abril. Us convidem a continuar fent gran aquest projecte esportiu, però que també té cura dels valors, la cultura, la salut i el compromís amb l’entorn.

Els propers dies anirem penjant les fotos de la jornada lúdica-esportiva d’avui i esperem que ens feu arribar les vostres sensacions i aportacions constructives per millorar l’organització de cara a l’any vinent... queden 364 dies!!2 comentaris:

  1. La primera vegada que la faig, i no serà la última, m'ha agradat molt!!
    :)

    ResponElimina