dijous, 22 de febrer del 2024

marxa.cat

Igualment, com l'any passat, La Marxa Senderista del Baix Segre, tornarà a formar part del Circuit de marxes Saludables de Ponent, un circuit de nou marxes populars que es celebraran durant aquest 2024 en les nostre terres, plenes de valors i amb una aposta clara per la salut i el territori.

Aquest Circuit de marxes de Ponent, anomenat Marxa.cat és un projecte original i coordinat per km0 Ponent – organitzadora de la Marxa Popular del Segrià des de 2009 - que va néixer a Ponent el desembre de 2015 de la unió de sis marxes populars que van voler fer més explícit l’aposta clara i pública entorn els hàbits saludables – pràctica de l’esport i alimentació saludable - així com el compromís de respecte amb el nostre entorn.
El circuit pretenia donar valor al concepte Marxa Popular entesa com a activitat no competitiva, oberta a tothom, de ritme lliure, lligada al descobriment del valor del territori i sense ànim de lucre. La primera edició del circuit va moure més de 4000 persones, que van participar en alguna de les sis marxes.

Aquesta novena edició del circuit, manté els objectius originals, el segell del circuit "Marxa.cat" vol ser un segell de garantia, de qualitat, de seriositat i empatia cap als participants.
Més informació a la web del Circuit de marxes Saludables o en la nostra finestra de marxa.cat

Per que mentre fem esport, podem fer cultura, salut, valors i territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada