dilluns, 13 de febrer de 2017

La 9a edició

La Marxa de La Granja d'Escarp és ja un clàssic en el calendari senderista de les terres de Ponent, que aquest any es celebrarà el 26 de març de 2017, arribant a la seva 9a edició, i amb una participació que en les últimes edicions, ha superat els 600 participants.
 

Una de les novetats d'aquesta edició, serà que es vol fer una marxa més tranquil·la, per això proposarem que la sortida serà oberta dins d’un horari concret:
  • Sortida oberta de la ruta roja i negra de les 8:30 fins a les 9:00 del matí; (Si voleu fer la ruta llarga-negra, us recomanem que sortiu a les 8:30h).
  • Sortida oberta de la ruta verda i blava de les 9:00 fins a les 9:30 del matí.
Aquells caminadors que passin pel avituallament 4, Pk 15+400, més tard de les 13:00h, portaran caminant més de 4 hores amb una mitja inferior als 3,80 km/hora), seran desviats a la ruta roja, l’Engivòs. L’organització pren aquesta decisió per fixar un horari màxim d’arribada. Si deixéssim continuar a aquest ritme per la ruta negra, La Cresta, que té 23,4 km, els participants es presentarien a l’arribada a les 15:15h, com a mínim.


Tornarem a oferir el Servei de Ludoteca; es donarà a partir de les 8:30h, fins les 14h.


Amb quatre rutes que abasten dels 6 als 24 km la Marxa Senderista del Baix Segre de La Granja d’Escarp està dissenyada per a que tothom pugui gaudir d’un dia d’esport i natura, sigui quina sigui la seva condició física. Tothom pot triar la seva ruta i al seu ritme, caminant o corrent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada